Skip to content

Kaartverkoop

Benieuwd waar u uw kaartje van Veerdienst Rondje Pontje kunt kopen?

Mei, juni en september:

Alleen kaartverkoop aan boord. Voor groepen vanaf 10 personen kan eveneens 10 dagen voor afvaart voor minimaal 10 personen online gereserveerd worden. Graag gepast betalen

Juli & Augustus:

Veere:
Individuele kaarten zijn te koop op het Oranjeplein te Veere (naast IJssalon).

Kamperland:
In Kamperland kunnen kaarten aan boord gekocht worden vanaf de oude veersteiger.

Groepen van meer dan 10 personen
Voor groepen van meer dan 10 personen is het aan te raden om ruim vooraf voor de veerdienst Kamperland – Veere v.v. te reserveren. Vooral in het vaarseizoen kan het voorkomen dat het schip volgeboekt is. Wij adviseren u bij groepen van meer dan 10 personen, dit ruim vooraf (minimaal één week) per mail aan te geven c.q door te geven.

 

Tarieven

Van 28 april t/m 28 september vaart de Veerdienst Rondje Pontje, tussen Kamperland en Veere. Een pontje voor zowel voetgangers als fietsers. Op deze site worden de mogelijkheden en vertrektijden voor u weergegeven.

* Car, of aanhangers dienen ontkoppeld te worden van fiets

** Bakfiets, Ligfietsen, bij afdoende beschikbare ruimte, naast reservering (2 dagen vooraf per mail) & max. breedte van 90 cm

Mocht u met (E-) solex of E-choppers en anders dan vermelde rijwielen, over wensen te varen, dient u zich ruim vooraf per mail (minimaal 5 dagen vooraf) aan te melden.

P.S. In verband met toegankelijkheid is het niet mogelijk scooters, scootmobiels mee te nemen. Mocht u middels een rolstoel overgezet wensen te worden, verzoeken wij u, enkele dagen vooraf, een mail te sturen.

Te brede voertuigen kunnen daarnaast niet overgezet worden.

  • Fietscomputers dienen vóór aan boord gaan te worden verwijderd
  • Het is niet toegestaan, de fietsen tijdens de overvaart af te sluiten cq op slot te doen
  • Honden dienen aangelijnd te zijn
  • In verband met de gezondheid van onze medewerkers, verzoeken wij zwaarbepakte fietsen voor aan boord gaan te ontdoen van zware tassen

Vertrek: Kaai, Veere (4351 AA) | Veerdam, Kamperland

Omschrijving
Prijzen
Per persoon
Per persoon met fiets
Kid/Hondencar en aanhangers*
Bakfietsen**
Elektrische Solex / E-choppers
Ligfietsen (met bepakking)**
Kinderen <4 jaar zonder fiets
Honden (aangelijnd)
€ 4,50
€ 4,50
€ 4,80
€ 9,50
€ 7,50
€ 8
Gratis
Gratis

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan fietsen veroorzaakt door mede-passagiers, of schade aan de fiets tijdens de overtocht. Op alle zijn de CBRB/VPNR personenvervoercondities voor de binnenvaart, naast de algemene voorwaarden van Rederij Dijkhuizen vof van toepassing. De vervoercondities worden op aanvraag aan u overhandigd.

Let op! 10:15 en 17:30 beperkt toegankelijk voor karren en bakfietsen.
Let op! Graag gepast betalen.